jahrehagen_vinkel_A_v007.jpg

Jahrehagen ferieleiligheter

På Jahrehagen skal det nå bygges 9 ferieleiligheter med god standard, parkering i umiddelbar nærhet og kort avstand til alle områdets fasiliteter. En leilighet på Jahrehagen er ikke bare en fritidsbolig, men det perfekte sted for egentid og kjærkommen avkobling. I underetasjen på det ene leilighetsbygget finner du et treningsrom og en landhandel med servering i nær tilknytning til bassengområdet.


Om leilighetene

 

Her kan du velge leilighet fra 70-100 kvm. I første etasje får du ca. 70 kvm med direkte tilgang til områdets svømmebasseng og soldekk. I andre og tredje etasje får du ca. 100 kvm fordelt på to etasjer med 3 eller 4 soverom og en terrasse på begge sider. Alle leiligheten ligger nord-vestvendt med sen kveldsol.

Jahrehagen hytteområde er et familievennlig hytteparadis nær Stavern. I tillegg til det Stavern har å tilby av fasiliteter vil det være flust av aktiviteter på området – noe for alle aldre. For å nevne noen: svømmebasseng, tarzanløype, minigolf, treningsapparater, sandkasse med sjørøverskip og bocciabane. Det vil være enkel adkomst med tilhørende parkeringsplass til hver leilighet. 

Leilighetene leveres med god standard. Utgangspunkt er en-stavs lysoljet eikeparkett. Delikate, lyse farger på slette vegger. Fliser på bad med varmekabler og dusjhjørne. Kjøkken med enkel profilering. Kommer du tidlig inn i prosessen vil du kunne være med å påvirke material og fargevalg innenfor gitt prisramme. 

Det er smart å kjøpe nytt: Her gjelder kun dokumentavgift av ideell andel av tomtens verdi. I dette tilfelle vil det si 2,5% av 500.000,-! 

Kontakt

 

Alexander R. Sundsten

As Eiendomsanering
tlf 930 33 128
mail alex@eiendomsanering.no

Cecilie Moe

Leinæs og Partners
tlf 932 43 767
mail cecilie@leinaes.no

Knut Leinæs

Leinæs og Partners
tlf 920 53 533
mail knut@leinaes.no