flotte hytter fra familiehytta

Du kan velge fritt av Familiehyttas sortement når du har kjøpt en tomt på Jahrehagen. Alle hyttene er en del av anerkjente "Familiehytta", som også er Norges største hytteleverandør. Her er 3 eksempler.

Ved nøkkelferdig leveranse er hytten ferdig og klar til bruk. Bygget leveres da komplett med fliser på bad, baderomsinnredning, kjøkkeninnredning med hvitevarer og peisovn med stålpipe. Alt ferdig montert.

 

Eksempel 1: Furutangen

Furutangen er utviklet i samarbeid med hytteeiere, og det er en kombinasjon av en gjennomtenkt hytte og effektiv planløsning som har skapt suksessen. Hytten består av 2 soverom i 1. etg., bad, romslig stue med åpen kjøkkenløsning, 2 hemsrom, hemsstue som de yngste kommer til å like, utebod med tak over inngang, overbygd terrasse og tømmermannspanel utvendig.

Her har vi tenkt gjennom det aller meste, og man trenger ikke å kalkulere inn noe ekstra. Furutangen er Familiehyttas mest solgte modell både på fjell og ved sjøen.

1.499.000,-

nøkkelferdig

 

Eksempel 2: Stavern I

Stavern 1 er en hyttemodell for de som ønsker en litt mindre hytte, men som har det aller meste man trenger. Hytten består av 2 soverom, bad, romslig stue med åpen kjøkkenløsning, hemsrom og hemsstue som de yngste kommer til å like, tak over inngang, stor terrasse og tømmermannspanel utvendig.

Her er det mulighet for å lage et ekstra hemsrom og montere en peisovn hvis ønskelig. Stavern 1 er Familiehyttas mest kompakte modell både på fjellet og ved sjøen.

1.264.000,-

nøkkelferdig

 

Eksempel 3: Stavern II

Stavern 2 er en hyttemodell for de som ønsker en mellomstor hytte som har det aller meste man trenger. Hytten består av 2 soverom, bad, romslig stue med åpen kjøkkenløsning, hemsrom og hemsstue som de yngste kommer til å like, utvendig bod, stor terrasse og tømmermannspanel utvendig.

Her er det mulighet for å lage et ekstra hemsrom hvis ønskelig, og den har et flott utsyn med trippelvindu fra hemsstuen. Stavern 2 er Familiehyttas smarte modell både på fjellet og ved sjøen.

1.414.000,-

nøkkelferdig

 

 

I tillegg til ovennevnte priser kommer selvfølgelig tomtekost pluss kostnad for opparbeidelse av tomt og støping av plate.

 

Når du kjøper hytte på Jahrehagen får du også med et gavekort på kr. 5.000,- fra Stua Klær og Interiør, en hyggelig butikk i Stavern. Her får du også tilbud på alt du trenger til hytta.

 

I prospektet finner du mer informasjon om hyttene.