Jahrehagen og Stavern

Med mer enn 200 soldager i året og utallige aktivitetsmuligheter ligger forholdene til rette for glade dager i Stavern og omegn.

Byen er full av minner og tradisjoner, og byr på storslagen natur og kystliv.

For mange av oss er hytta det naturlige utgangspunktet for et aktivt liv med gode naturopplevelser eller sportslige utfordringer. Å få lov til å utvikle Jahrehagen gir oss muligheten til å skape et hytteområde i pakt med dette. Med hytte på Jahrehagen får du og familien tilgang til fritidsaktiviteter til glede og nytte for barn og voksne i alle aldre.

 
 

Larvik golfbane

En av Norges beste golfbaner finner du på Fritzøe Gård i Larvik. Larvik Golfbane ble utpekt som Norges beste golfanlegg av bladet Kapital i 2010. Banen har internasjonal standard, er av høy kvalitet og er en av de banene med lengst spillesesong i landet.

Banen ligger i naturskjønne omgivelser midt mellom Larvik og Stavern, kun fem minutter med bil fra Jahrehagen.

Når du kjøper hytte på Jahrehagen får du også et gavekort på kr. 6.000,- fra Larvik Golfbane.

 

Kyststien

Kyststien langs Brunlaneskysten går mellom Stavern - Nevlunghavn - Helgeroa - Ødegården ved Barkevik, en strekning på 33 km. Kyststien er kommet istand gjennom frivillige avtaler med grunneierne, og skal være en hjelp til turgåere for å komme fram til fots langs kysten.

Kyststien er preget av vekslende og rik natur, med variert plante- og dyreliv — perfekt for friluftsentusiaster!

 

Foldvik Familiepark

Foldvik Familiepark ligger fredelig og fint til i Brunlanes fire km. fra Stavern. Parken er et sted hvor både voksne og barn skal ha det gøy, senke skuldrene og slappe av. Bare blomstene er i seg selv grunn nok for å komme hit; 25.000 blomsterplanter gjør et besøk til terapi også for øynene, og en spasertur i parkens 85.000 kvadratmeter gir god rekreasjon for kropp og sjel.

Ved kjøp av hytte i Jahrehagen får du også fire sesongkort til Familieparken!

 
Screenshot 2019-01-08 at 12.55.31.png